Zobrazit články z rubriky:  Příběhy a zamyšleníCo se děje v DomověTříkrálové sbírkyPostní almužnyDny otevřených dveříMimořádné událostiNácvikové pobyty v Holanech Jiné článkyNapsali o násCo se děje v Chráněném bydleníCo se děje v podporovaném bydleníCo se děje v terapeutické dílně

Podzimní Sbírka potravin 23.11.2019

Podzimní Sbírka potravin bude 23. listopadu, zapojí se do ní rekordní množství obchodů

I lidem v litoměřické diecézi není pomoc potřebným cizí

Sečteno. Podtrženo. Již jsou známy kompletní výsledky letošního ročníku Tříkrálové sbírky. V litoměřické diecézi bylo vybráno skvělých 3 241 910 Kč. Oproti loňskému roku, kdy se vybralo 2 901 608Kč, se jedná o nárůst o více než 340 000Kč. To je fantastický výsledek!

Zveme vás do divadla Archa

Pozvanka na festival Akcent

Akcent na migraci je jednodenní setkání neziskových a kulturních organizací, které se uskuteční 3. listopadu 2018 v Divadle Archa v rámci festivalu dokumentárního divadla Akcent. Vedle řady nevládních organizací, sdružení a iniciativ zde Charita Česká republika představí své aktivity v oblasti migrace a integrace.

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Projekt: Rekonstrukce objektu AGAPÉ I, Husitská č. p. 78, Krupka

V období od 09/2017 - 08/2018 byl realizován projekt rekonstrukce azylového domu pro matky s dětmi AGAPÉ.

Také v litoměřické diecézi byla Tříkrálová sbírka úspěšná

Výtěžek Tříkrálové sbírky v litoměřické diecézi činil v letošním roce 2.901.608 korun. Všem dárcům i dobrovolníkům patří veliký dík.

Litoměřické náměstí zaplnili tříkráloví koledníci 2

Ve středu 3.1. se na litoměřickém Mírovém náměstí sešli koledníci Tříkrálové sbírky, aby jim požehnal biskup litoměřický. Odpoledne ale nezůstalo jen u žehnání.

Tříkrálovým koledníkům požehná biskup litoměřický

Žehnání tříkrálovým koledníkům proběhne na litoměřickém Mírovém náměstí dne 3.1.2018 od 16:00 hodin.

Sedmá celostátní konference zdravotní péče v Teplicích – hlavním tématem byla etika

Sedmá celostátní konference zdravotní péče Charity Česká republika, konaná ve dnech 19. - 20. 10. 2017 v Teplicích, zvolila velmi aktuální téma, a to etiku v ošetřovatelství.

Tříkrálová sbírka 2020

Nejnovější fotogalerie