Zobrazit články z rubriky:  Příběhy a zamyšleníCo se děje v DomověTříkrálové sbírkyPostní almužnyDny otevřených dveříMimořádné událostiNácvikové pobyty v Holanech Jiné článkyNapsali o násCo se děje v Chráněném bydleníCo se děje v podporovaném bydleníCo se děje v terapeutické dílně

Tříkrálové pokladničky rozpečetěny, vybralo se 80 milionů korun. Děkujeme!

Příspěvky v pokladničkách Tříkrálové sbírky jsou sečteny a výsledná částka z nich dosáhla celkem 52,3 milionu korun. Dalších téměř 24 milionů přinesla on-line koleda na webových stránkách sbírky a přes 4 miliony doputovaly od štědrých dárců přes DMS. Celkem tak letošní Tříkrálová sbírka přinesla potřebným téměř 80,3 milionu. Koleda ale ještě nekončí, on-line i pomocí DMS lze totiž sbírku podpořit až do konce dubna.

Rozpečetěné pokladničky Tříkrálové sbírky naší charity

V letošním roce pokračujeme v nalézání nových cest ve všech oblastech života spolu s Vámi všemi. Tříkrálová sbírka není vyjímkou.

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Tříkrálová sbírka 2021 trochu jinak

S ohledem na edpidemickou situaci se 21. ročník Tříkrálové sbírky uskuteční jiným způsobem. Koledníci vám budou hrát a zpívat na náměstí Míru ve stánku pod stromečkem, vedle Betléma.
Koledu „My Tři králové jdeme k Vám“ uslyšíte uslyšíte z jejich úst
od 6. ledna do 12. ledna vždy mezi 14:30 - 16:00 hod.

KDYŽ NECHÁTE PEČOVAT LÁSKU, NEMŮŽETE UDĚLAT CHYBU

Mezi službami z nabídky Oblastní charity Česká Kamenice najdeme také jednu s názvem „Domácí hospic.“ Stále nepříliš známá služba funguje v České Kamenici již od roku 2018. O tom, co je to domácí hospic a jak tato služba funguje, jsme si povídali s MUDr. Vendulou Pileckou (VP) a Mgr. Evou Konečnou (EK).

V České Kamenici vyrostl nový Domov

Domov Panny Marie – útočiště hříšníků je domov se zvláštním režimem v České Kamenici. Včera došlo k jeho slavnostnímu otevření. Požehnání a vysvěcení provedl biskup litoměřický Mons. Jan Baxant.

Podzimní Sbírka potravin 23.11.2019

Podzimní Sbírka potravin bude 23. listopadu, zapojí se do ní rekordní množství obchodů

Jak pomohla Evropská unie a Evropský sociální fond naší organizaci?