Tříkrálové pokladničky rozpečetěny, vybralo se 80 milionů korun. Děkujeme!

Příspěvky v pokladničkách Tříkrálové sbírky jsou sečteny a výsledná částka z nich dosáhla celkem 52,3 milionu korun. Dalších téměř 24 milionů přinesla on-line koleda na webových stránkách sbírky a přes 4 miliony doputovaly od štědrých dárců přes DMS. Celkem tak letošní Tříkrálová sbírka přinesla potřebným téměř 80,3 milionu. Koleda ale ještě nekončí, on-line i pomocí DMS lze totiž sbírku podpořit až do konce dubna.

Rozpečetěné pokladničky Tříkrálové sbírky naší charity

V letošním roce pokračujeme v nalézání nových cest ve všech oblastech života spolu s Vámi všemi. Tříkrálová sbírka není vyjímkou.

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Tříkrálová sbírka 2021 trochu jinak

S ohledem na edpidemickou situaci se 21. ročník Tříkrálové sbírky uskuteční jiným způsobem. Koledníci vám budou hrát a zpívat na náměstí Míru ve stánku pod stromečkem, vedle Betléma.
Koledu „My Tři králové jdeme k Vám“ uslyšíte uslyšíte z jejich úst
od 6. ledna do 12. ledna vždy mezi 14:30 - 16:00 hod.

Rozpečetěno a sečteno (Tříkrálová sbírka 2017)

Letošní Tříkrálová sbírka byla rekordní.

Tříkrálová sbírka 2016

Dovoluji si Vás tímto oslovit zprávou, že ode dne 4.1. do 10. 1. 2016 v odpoledních hodinách bude v České Kamenici probíhat Tříkrálová sbírka.

Poděkování za tříkrálovou sbírku 2015

Přijměte, prosím, co nejupřímnější dík za vaše otevřená srdce, vlídnost a štědrost. Díky vám se letos podařilo vykoledovat 102 658,- Kč, z toho v České Kamenici 68 814,-Kč, které budou použity na úmysly základních škol pro potřeby různě hendikepovaných dětí.

Tříkrálové nadělení 2013

V Tříkrálové fotosoutěži zvítězili a cenu (fotoaparát) obdrželi sourozenci Petra, Zdeněk a Kristýnka. Děkujeme za účast a gratulujeme.

Máme výsledky Tříkrálové sbírky v České Kamenici

Výsledky Tříkrálové sbírky v České Kamenici a dalších obcích.

Letošní Tříkrálová sbírka dnes v České Kamenici končí

Rádi bychom poděkovali všem malým koledníkům, kteří i přes deštivé počasí obětavě procházeli zledovatělé i zablácené cesty v Kamenici a okolních obcích.