Tříkrálovou sbírku dárci letos podpořili téměř 81,5 milionu korun. Peníze už pomáhají. Děkujeme!

Praha 27. května 2021

Tříkrálová sbírka je spočtena do poslední koruny. Vynesla 81,476 milionu Kč. To je značná částka. Kvůli epidemiologické situaci se totiž letos tradiční koleda musela obejít bez toho hlavního: bez koledníků v ulicích. Do sbírky bylo možné letos přispět pouze online nebo prostřednictvím „statických pokladniček“. A vybrané peníze dávno neleží jen tak na účtu, ale už pomáhají po celé republice – lidem, kteří se ocitli v nouzi. Třeba i kvůli epidemii covid-19.

Tříkrálová sbírka 2021_2

Tříkrálové pokladničky rozpečetěny, vybralo se 80 milionů korun. Děkujeme!

Příspěvky v pokladničkách Tříkrálové sbírky jsou sečteny a výsledná částka z nich dosáhla celkem 52,3 milionu korun. Dalších téměř 24 milionů přinesla on-line koleda na webových stránkách sbírky a přes 4 miliony doputovaly od štědrých dárců přes DMS. Celkem tak letošní Tříkrálová sbírka přinesla potřebným téměř 80,3 milionu. Koleda ale ještě nekončí, on-line i pomocí DMS lze totiž sbírku podpořit až do konce dubna.

Rozpečetěné pokladničky Tříkrálové sbírky naší charity

V letošním roce pokračujeme v nalézání nových cest ve všech oblastech života spolu s Vámi všemi. Tříkrálová sbírka není vyjímkou.

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Tříkrálová sbírka 2021 trochu jinak

S ohledem na edpidemickou situaci se 21. ročník Tříkrálové sbírky uskuteční jiným způsobem. Koledníci vám budou hrát a zpívat na náměstí Míru ve stánku pod stromečkem, vedle Betléma.
Koledu „My Tři králové jdeme k Vám“ uslyšíte uslyšíte z jejich úst
od 6. ledna do 12. ledna vždy mezi 14:30 - 16:00 hod.

Rozpečetěno a sečteno (Tříkrálová sbírka 2017)

Letošní Tříkrálová sbírka byla rekordní.

Tříkrálová sbírka 2016

Dovoluji si Vás tímto oslovit zprávou, že ode dne 4.1. do 10. 1. 2016 v odpoledních hodinách bude v České Kamenici probíhat Tříkrálová sbírka.

Poděkování za tříkrálovou sbírku 2015

Přijměte, prosím, co nejupřímnější dík za vaše otevřená srdce, vlídnost a štědrost. Díky vám se letos podařilo vykoledovat 102 658,- Kč, z toho v České Kamenici 68 814,-Kč, které budou použity na úmysly základních škol pro potřeby různě hendikepovaných dětí.

Tříkrálové nadělení 2013

V Tříkrálové fotosoutěži zvítězili a cenu (fotoaparát) obdrželi sourozenci Petra, Zdeněk a Kristýnka. Děkujeme za účast a gratulujeme.

Máme výsledky Tříkrálové sbírky v České Kamenici

Výsledky Tříkrálové sbírky v České Kamenici a dalších obcích.