Fotbálek

Srdce všech fotbalových fajnšmekrů se konečně dočkala.Dnes vypukl dlouho očekávaný turnaj ve stolním fotbálku.Přes jistý úvodní ostych se brzy všichni hráči zapojili do hry s takovou vervou,že se rozpoutalo hotové peklo hodné těch nejslavnějších stadionů světa,vzpomeńme alespoń brazilskou Maracaná a Wembley v Londýně.Hráči i diváci propadli šílenství sportovního klání a z divokých výkřiků bys jen stěží poznal jde - li o porod či velice důkladnou rozkoš.Všechny týmy předváděly nadšené výkony a dávaly do boje skutečně vše.Náročným pavoukem vyřazovacích bojů se do finále nakonec propracoval tým Ajax Kokodák a proti nim nastoupila obávaná Mama Siréna,jejíž útok se předvedl v excelentní formě a smetl nebohé slepičky poměrem 10 ku 5 .Celý turnaj byl pro nás úžasným zážitkem a již se těšíme,až zase uslyšíme po čertech ostrý hvizd rozhodčích,svolávající naše týmy k dalšímu klání. Sláva vítězům,čest poraženým.

Vít Vejražka

Nejnovější fotogalerie